sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Myöhäinen lankalauantai

Lankalauantai meni mökillä nautiskellessa. Saunan jälkeen tarkeni jo aivan hyvin istuskella saunan kuistilla, ja nautiskella ilta-auringosta.
Juuri ennen pääsiäistä aamulla kiireissäni töihin vaatteita töihin miettiessäni, tajusin ettei minulla ole tällä hetkellä yhtään perusmustaa villatakkia. Samantien täytyi aamusta laittaa langat tilaukseen. Ja ei voi muuta kuin kiitellä Kujeen upeaa palvelua! Keskiviikkoaamuna tein tilauksen, maksoin heti kun lasku tuli sähköpostiin, ja torstaina iltapäivästä noudin paketin postista. Kiitos, kiitos ja vielä kerran kiitos Kujeelle!

Villatakkiin tilasin Cascade 220. Suunnitelmissa on tehdä Veera Välimäen suunnittelema Water and stone. Ei ihan tavallinen villatakki, mutta menee mustana kaiken kanssa. 
Samalla kun olin jalka netti-Kujeen välissä, tilasin muutaman "ylimääräisenkin" langan. 
Heritage 150 oli ensin suunnitteilla tehdä uusi Color affection. Kuitenkin, kun sain ylläolevat vyyhdit käteeni, tajusin kuinka samoja värejä nämä olivat kuin edellisenikin. Hetken siis tuumailtuani, ja raitageneraattoria tutkittuani, päätin että teen näistä itselleni 3/4 hihaisen tunikan. Niin pitkän kuin lankaa riittää.

Ja sitten vähän sukkalankaa kylkeen.
 
Äitini syntymäpäiväsukat ovat päättelyä vaille valmiit.

Ja isälle lähtee seuraavaksi Petäjät puikoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti