keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Keskeneräisyyksiä

Järjestyksen ihmisenä minun on ollut vaikeaa saattaa keskeneräistä loppuun, jos siinä sivussa aloitan jotain muuta. Olenkin koittanut pitää itseni kurissa ja nuhteessa, että vain yksi työ kerrallaan olisi työn alla. Ja aika hyvin tämä on pitänytkin. Joskus vain lipsuu, kuten nyt on käynyt.....
Suvi Simolan Triip on hihoja vaille valmis. Eli ei enää paljon. Teen hihat magic loopilla, ja työ painaa vietävän paljon. Ranteet eivät kestäneet, joten pieni tauko oli otettava. Ainut vaan, että sovittaessani takkia, tulin miettineeksi, että pitäisiköhän helmaan lisätä hieman pituutta. Vai menisiköhän se hyvällä pingotuksella aisoihin? Pitäisi nimittäin purkaa ja purkaa ja purkaa, enkä tiedä riittääkö hermot siihen.

No, koska Triip meni levolle, tarvitsin jonkin välityön, ja ajattelin kokeilla paljon Facebookissa levitettyä mallia sukista, jotka ovat näyttäneet aika kivoille. Lankajemmasta löytyi vanhaa valkoista Novitan Ticoticoa sekä Dropsin Fabelia. 
Nämäkin ovat siis päässeet vaiheeseen, ainut vaan, että 2,5mm puikoilla hitaasti hyvä tulee.... Niin, ja sitten tajusinkin, että äiti täyttää kuluvan kuun puolessa välissä vuosia, joten siellä ehkä tarvittaisiin uusia saapassukkia, joten lopun voikin arvata.... Niistä keskeneräisistä sukista tuonnempana lisää..

Niin, ja työporukan kanssa ollaan lähdetty mukaan Pohjois-Pohjanamaan Marttojen vauvan sukka -kampanjaan, joita tulee tikuteltua aina silloin kuin ehtii.... 
 Että se sitten siitä vain-yksi-työ-kerrallaan-työn-alla -suunnitelmasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti