lauantai 8. maaliskuuta 2014

Walk on the moon

Ihastuin tähän huiviin heti ensisilmäyksellä. En vain saanut tilattua huivipakettia Wollmeiseltä. Jotenkin on ahdistanut se, että sieltä tilatessa pitäisi olla nopea, jotta saa haluamansa. Ja myös kytätä sivujen päivitystä jne. Olen kyllä ko. sivuille kirjautunut (en vain enää muista salasanaani), mutta en ole vielä (kaikista hehkutuksista huolimatta) saanut tilattua Wollmeisen lankoja. 

Kuitenkin, kun huivin ohje tuli hetkeksi myyntiin Ravelryyn, klikkasin sen heti ostoskoriini. Ja kun tiedossa olivat häät, jonne harteille oli saatava jotain lämmikettä ja lankakaapista löytyi Cascaden Heritage silkiä, niin puikot alkoivat heilua.
 Huivi oli todella mukava neuloa. Joka kerroksella oli jotain "uutta" tekemistä, joten viimeisten kerrosten lähemmäs kuusisataa silmukkaakaan eivät aiheuttaneet tylsistymistä.
 Värit ovat juuri ihanan pirteät, kuten keväisen huivin kuuluukin olla. Huivin päätelyn tein toisin kuin ohjeessa. En halunnut enää lisätä viimeisille kerroksille silmukoita, joten tein pelkkää oikeaa viimeiset kerrokset, ettei reuna ala rullautumaan. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen.
 Malli: Walk on the moon
Lanka: Cascade Yarn Heritage Silk
Puikot: 3,5mm KnitPro pyöröt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti