perjantai 7. maaliskuuta 2014

Meinasi käydä köpelösti....

Aikamoinen tauko tuli kirjoitteluun. Ensin vastusti erittäin pimeä syksy. Valokuvia ei tehnyt mieli ottaa, kun ainoa valoisa hetki tuli vietettyä työpaikalla. Sitten marraskuun lopussa nuorimmaisella murtui sääriluu. Ja vaikka olinkin hänen kanssaan kotona seitsemän viikkoa, ja ystävät innokkaina kyselivät, että mitä ihania käsitöitä olet tehnyt, niin eihän siinä sellaiseen ollut aikaa. Piti keskittyä nuoren miehen kantamiseen, kun ei saanut yhtään jalalle varata, joten siinä hurahti nekin viikot.

Mutta, nyt muutaman vanhan asian pariin... (pahoittelut tummista ja synkeistä kuvista).

 Ennen joulua neulenurkkauksessani kävi välillä pieni vinkka (=tuuli), joten kaipailin hartioille jotain lämmintä. Ja kun aiemmasta projektista oli jäänyt lankaa, lähti Shetland triangle lace shawl puikoille. Koska lanka on paksua, puikotkin olivat oikein paksut (6,0mm). Työ valmistuikin joutuisasti, ja nyt on harteille lämmikettä, kun neuloo omassa nurkassaan.

Malli: Shetland triangle lace shawl, Evelyn A. Clark
Lanka: Cascade yarn Eco+
Puikot: 6,0mm KnitPro Pyöröt

Joulun alla askarreltiin myös tyttölapsen kanssa. Tyttäreni näki jossain käsityövinkkikätköissäni joulukalenterimallin. Kaivettiin siis hieman kangasvarastoja kotona, että äidin työkaverien kotona, ja hienot joulusukat saatiin seinälle.

 Sukat numeroitiin kangasväreillä. Tytär leikkasi ja ompeli kaikki tossut (äiti huolitteli saumurilla), ja todella ylpeitä ollaan aikaansaannoksestamme. Näillä jännitetään monta tulevaa joulukuuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti